Medemblik Actueel.

Foto: 112westfriesland.nl/Wesley Boots
Algemeen Ongevallen

Andijkse gewond na omvallen aanhanger

ANDIJK – Vrijdagmiddag 6 april reed een 58-jarige Andijker met zijn bestelbus met daarachter een aanhangwagen met een lift op de Horn. Bij het naar rechts sturen en het door de berm heen rijden is de aanhangwagen met lift om gevallen.

Fietsster (65)

Op de Horn reed een 65-jarige vrouw op haar fiets. Precies op de locatie waar de aanhangwagen met lift omviel. Ze kwam uit de richting van de Knokkel en reed in de richting van het centrum van Andijk. Ze werd geraakt door de lift en is op de grond gevallen.

Pijn aan haar linker been

Hierdoor had de vrouw pijn aan haar linker been. Na controle door de ambulance is zij naar huis gebracht. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Reageren via facebook