Inloophuis Medemblik sluit de deuren t/m 1 april

Ook wij ontkomen er niet aan, om het inloophuis voorlopig te sluiten  t/m 1 april. Zoals bekend, hebben wij een doelgroep die kwetsbaar is, en dat geldt ook voor enkele van onze vrijwilligers. Wij volgen in deze de lijn van de meeste inloophuizen. Telefonisch blijven we wel bereikbaar. 

Het is vervelend, maar volgens ons onvermijdelijk. Voor de patiënten, volg de adviezen van de overheid en de behandelaars. Ga telefonisch in overleg met de GGD of huisarts als je een infectie vermoed. Ons advies is, blijf zoveel mogelijk thuis en blijf weg van plekken waar veel mensen komen. Voor hen die nog onder behandeling zijn, laat de boodschappen zoveel mogelijk bezorgen, je immuun systeem heeft het al zwaar genoeg.

Moet je naar het ziekenhuis voor een afspraak? Overleg dan telefonisch even met de afsprakenbalie of je komst nog wel gewenst is of dat ze het ook telefonisch afkunnen.

Wij hopen oprecht dat we jullie weer snel kunnen ontvangen, maar dan wel in een veilige omgeving.

Bestuur inloophuis, Tom &Tonia

Reageren via facebook