Medemblikker Vrijwilligersdag afgelast

MEDEMBLIK – Gelet op de dagelijks veranderende aanwijzingen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan achten de organisatoren het niet verantwoord de Medemblikker Vrijwilligersdag op 28 maart door te laten gaan.

Met veel enthousiasme organiseerden de directies van vijf musea een dagvullend programma voor 150 actieve en aspirant vrijwilligers. Het doel was om tijdens een rondgang langs de musea nieuwe vrijwilligers te interesseren voor vrijwilligerswerk en reeds actieve vrijwilligers kennis te laten maken met het werk van de collega’s.

Belangstellenden kunnen zich nog steeds opgeven via de link en lid worden van de Facebookgroep. Zij zullen per e-mail op de hoogte gehouden worden van een nieuwe datum.

De organisatoren hopen voor iedereen dat de coronacrisis snel bedwongen wordt en te zijner tijd een nieuwe datum voor dit evenement prikken.

Directies Stoomtram Hoorn-Medemblik, Bakkerijmuseum, Kasteel Radboud, Educatief WO II Centrum en Nederlands Stoommachinemuseum

Reageren via facebook