FC Medemblik meiden MO13-1 krijgt gasttraining door Judoschool Appels

MEDEMBLIK – Afgelopen maandag 2 maart heeft Steven Appels een gasttraining verzorgd aan de MO13-1. De MO13-1 bestaat uit een leuke enthousiaste groep meiden waarbij gezelligheid voorop staat, maar waar ook de wil om te winnen is. Er wordt twee keer in de week getraind met altijd een hoge opkomst.

Om het team te blijven ontwikkelen zijn de coaches van de MO13-1 continue op zoek naar nieuwe ontwikkel -en trainingsvormen, waarbij breder gekeken wordt dan alleen op voetbalgebied. Een van de vraagstukken bij de coaches van de MO13-1 is: “Hoe kun/leer je nu het beste vallen om een blessure te voorkomen, en hier ook vertrouwen uit te winnen?” Het idee was om een judoka te benaderen. We hebben niemand minder dan Steven Appels, van Judoschool Appelsbereid gevonden een gasttraining te verzorgen. Steven was direct enthousiast en vond het een geweldig idee.

Gisteravond was het dan zover en hebben de meiden van de MO13-1 een training gehad in het leren vallen op diverse manieren. Dat de meiden leergierig zijn blijkt uit het feit dat Steven de meiden veel meer heeft kunnen bijbrengen dan verwacht. De meiden waren super enthousiast en we willen Steven namens ons en de meiden van de MO13-1 de complimenten geven voor de leuke en leerzame les.