9.6 C
Medemblik
26 november 2020 04:53
Medemblik Actueel.

Verkeerscontrole Medemblik levert niet veel op

MEDEMBLIK – De verkeerscontrole van afgelopen dinsdag op de Almereweg in Medemblik heeft niet al teveel opgeleverd. Tijdens de controle werden zowel automobilisten als fietsers en bromfietsers staande gehouden.

De scooters en bromfietsen werden op de rollerbank gecontroleerd op de snelheid en vermogen, de fietsers werden op een deugdelijke verlichting gecontroleerd en de automobilisten op de staat van de auto en of de papierwinkel in orde was.

Dit leverde het volgende op:  1x een bekeuring voor kapotte verlichting van een aanhanger, 1x een niet goed vastgezette lading, 1x rijden onder invloed, 1x het niet dragen van een gordel, 2x een voertuig met een verlopen apk, 1x iemand die Max Verstappen wilde nadoen en te snel reed, 2 bestuurders konden geen rijbewijs tonen en bij 2 auto’s bleek de hulpkoppeling van de aanhanger niet in orde te zijn.

 

Reageren via facebook