Scholieren spinnen tegen Melanoomkanker

MEDEMBLIK – Stichting Mirandamania houdt vrijdag 13 maart een spinning marathon voor de jeugd van de groepen 8 van de basisscholen en groepen van Sg de Dijk uit de kern Medemblik. Leerlingen van rsg Wiringherlant uit Wieringerwerf doen ook mee.

De vier uur durende MirandaMania spinning marathon vindt de volgende dag plaats, met een mooi en spectaculair programma. Kom even kijken in De Muiter in Medemblik! 150 enthousiaste deelnemers van groot tot klein testen hier hun conditie en beleven daar veel plezier aan. Inschrijven kan via www.mirandamania.nl.

Het ManiaMuziek Festival begint om 20.30 uur. Divers topbands treden belangeloos op, onder meer de coverband 8-PM, soul, funk en disco classic band Dr. Groove en de Medemblikker coverband Phoenix. Ook Moers staat op het podium met Pop in je Moerstaal. En… een gastoptreden. Benieuwd? Komen dus!

Kom helpen om de tiende editie van het MirandaMania weekend tot een geslaagd evenement te maken. De stichting probeert een hoog bedrag bij elkaar te brengen voor de Stichting Melanoom, voor hun werk tegen melanoomkanker dat op dit moment op de nummer 1 staat van de gevreesde soorten ziekten van kanker. Verder steunt de stichting het Inloophuis Medemblik, die voor kankerpatiënten en nabestaanden van overleden familieleden een goede opvang zijn. Verder ook diversen kleinere kankergerelateerde doelen.

Ga ook helemaal los voor het goede doel. Inschrijven kan nog. Of kom kijken tijdens sport of muziek.

Via mediapartner: Rodi Media

Reageren via facebook