19.3 C
Medemblik
7 augustus 2020 11:05
Medemblik Actueel.

Hessing zoekt naar tweede productie locatie

ZWAAGDIJK – OOST – Hessing Supervers kampt met ruimte tekort om de productie te kunnen opvoeren, daarom is het bedrijf op zoek naar een tweede locatie om daar een tweede productielijn te openen.

Éen van de mogelijke plekken is De Baanstee in Purmerend. Woordvoerster Marianne de Bruijn van Hessing Supervers zegt in een eerste reactie tegen Medemblik Actueel: ,,We kunnen op dit moment nog niet meer informatie verstrekken, we onderzoeken verschillende scenario’s voor uitbreiding van onze productiecapaciteit waarvan Purmerend er een is, maar hebben nog geen definitieve keuzes gemaakt.”

Hessing is in Retail en Out-of-Home sterk aanwezig in Nederland, België, Denemarken en Duitsland. Daarnaast levert Hessing groenten en fruit aan klanten in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije.

Iedere week gaan er vanuit de verschillende productielocaties miljoenen verpakkingen versproducten op transport. In Nederland gebeurt dat grotendeels met het eigen transportbedrijf Hessing Logistiek.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?