20 C
Medemblik
20 mei 2020 17:21
Medemblik Actueel.

Foto: Lex Salverda

Open avond Rotaryclub Radboud, met gastspreker Dominique Bouwmans

MEDEMBLIK – YouTube is bijna niet meer weg te denken. Gastspreker Dominique Bouwmans zal een kijkje achter de schermen geven vanuit haar gezichtspunt als maker van haar filmpjes. Zij is de drijvende kracht achter ‘ikwilbreien’, een tutorialsite op YouTube en gaat onder meer toelichten hoe ze daarmee meer dan een miljoen views mee scoorde

In deze lezing gaat Dominique vertellen waarom ze hier eigenlijk mee begonnen is en hoe ze zover gekomen is dat haar video’s over breien inmiddels meer dan een miljoen keer zijn bekeken. Hoe gaat het produceren van deze video’s in zijn werk? Ze geeft ook stof tot nadenken: Zou je als ondernemer YouTube in kunnen zetten? Of hoe zou je zelf YouTube kunnen gebruiken voor een tweede inkomstenbron om minder afhankelijk te zijn van je baan, of om wat meer te kunnen sparen voor je oude dag?

Maar ook, hoe wordt er door je omgeving gereageerd als je als hoogopgeleide vrouw bekent dat je eigenlijk het liefst van breien je werk zou willen maken? Laat je je afleiden door haters? Want zelfs als je filmpjes maakt over breien krijg je die. Kun je ook een maatschappelijk belang dienen? En last but not least… levert het nou echt wat op?

Maak kennis met Rotary Radboud

De Rotaryclub Radboud wordt gevormd door een gevarieerd aantal leden van jong tot oud, uit allerlei beroepsgroepen en lagen van onze samenleving. Bij de Rotary kom je om iets te brengen, een bijdrage aan de maatschappij, maar ook om iets te halen; vriendschap en kennis. Deze avond biedt een inkijkje in het doen en laten van deze club die leden telt uit West-Friesland, de Wieringermeer en daar buiten.

Deze avond is daarom niet alleen vanwege het thema interessant, maar het geeft geïnteresseerden ook de gelegenheid om een clubavond mee te maken. U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking met Rotary. Wel graag tijdig aanmelden via info@rotaryradboud.nl

Woensdag 4 maart, Wapen van Medemblik, Oosterhaven 1 Medemblik. Aanvang 19:30 uur

Reageren via facebook