Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Bijeenkomsten

1e Kindergemeenschapsveiling Zwaagdijk-Oost groot succes

ZWAAGDIJK-OOST – Op 14 februari is in Zwaagdijk Oost de eerste gemeenschapsveiling georganiseerd voor kinderen, door kinderen. Kinderen van groep 7-8 hebben de catalogus gemaakt, koopjes verzameld en hebben met hulp van de grote gemeenschapsveiling circa 80 koopjes geveild.

De koopjes waren erg origineel. Denk aan pannekoeken eten, pick-nicken, filmmiddag thuis, met juffen naar de bioscoop maar ook wandelende takken. De opbrengst komt geheel ten goede aan de St.Jozefschool. De opbrengst was in totaal € 355. De opbrengst had wellicht hoger kunnen zijn, maar de koopjes mochten maximaal voor 5 euro per koopje zijn, zodat het ook echt koopjes zijn. Hopenlijk komen in de toekomst deze kinderen en/of ouders ook naar de grote gemeenschapsveiling.

Gemeenschapsveiling volwassenen

Al met al dus een mooie opmaat naar de gemeenschapsveiling voor volwassenen. Deze wordt vrijdag 16 februari georganiseerd. Deze begint om 19.30 uur in MFA over de Leek. Ook hier worden weer veel originele koopjes aangeboden. De catalogus is na te lezen op de website van de Schakel (www.dorpsblad.nl). Voor een gezellige avond is iedereen van harte welkom!

Foto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverd

Reageren via facebook