Project ‘Kop van de Nieuwstraat’ gebed zonder einde

MEDEMBLIK – Het project ‘Kop van de Nieuwstraat’ (Medemblik aan Zee) loopt weer verdere vertraging op nu de gemeente de projectontwikkelaar heeft laten weten het niet eens te zijn met de plannen die de projectontwikkelaar afgelopen 23 januari naar de stuurgroep MAZ heeft gezonden.

De gemeente laat in een reactie weten dat zij en MAZ een verschil van interpretatie hebben over de invulling van het project. De gemeente wil geen verdere uitleg geven omdat zij in afwachting is van juridisch advies. Het project zou in februari door de gemeenteraad worden behandeld, dit is nu uitgesteld tot april of mei 2020

Het project heeft vanaf het eerste moment al veel tegenwind gehad, door de omwonenden die hun uitzicht zien verdwijnen, door de gemeente die de projectontwikkelaar aan de plannen wil houden waarmee zij de inschrijving hebben gewonnen maar ook waarop de projectontwikkelaar besloot de parkeerplaatsen die zij moeten realiseren elders wilde gaan realiseren.

 

Reageren via facebook