13.8 C
Medemblik
29 september 2020 02:05
Medemblik Actueel.

Voorbeeld van hoe de weg mogelijk komt te liggen

Medemblik sluit fietspad Oosterdijk voor periode van 3 jaar

MEDEMBLIK – Het fietspad onderaan de Oosterdijk in Medemblik wordt op 3 februari aanstaande afgesloten voor een periode van 3 jaar. Fietsers gaan vanaf die dag over de Oosterdijk. De omleiding wordt met borden aangegeven.

DEK-terrein

Het fietspad wordt gedurende drie jaar afgesloten in verband met de bouwwerkzaamheden op het DEK-terrein. Voor de bouw van de woningen en de aanleg van wegen moet het terrein het komende jaar opgehoogd worden. Voor het daarvoor benodigde zandtransport en de verdere bouw van de woonwijk wordt een speciale bouwweg aangelegd. Voor deze weg komt er een afrit vanaf de dijk, ter hoogte van de Vlietsingel.

Nadat het terrein is opgehoogd gaan de werkzaamheden voor de aanleg van het riool en de bouwstraten van start. De totale ontwikkeling van de woonwijk duurt ongeveer drie jaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?