De Dijk Medemblik alleen op vrijdag dicht vanwege de staking

MEDEMBLIK – Het Atlas College De Dijk in Medemblik ondersteunt de stakingsactie van aanstaande donderdag 30 en vrijdag 31 januari.

Voor SG De Dijk betekent het dat zij solidair zijn met de onderwijscollega’s en dat er op deze dagen geen onderwijs wordt gegeven. Alleen voor de 3 havo/vwo, 4 vmbo basis/kader en 4 mavo klassen zal er op donderdag 30 januari 2020 een (examen)programma zijn. Op vrijdag 31 januari 2020 zijn er geen lessen.

De 3 havo/vwo, 4 vmbo basis/kader en 4 mavo klassen zullen via de reguliere media van Zermelo en Magister op de hoogte worden gebracht van het (examen)programma van donderdag 30 januari 2020.

Uiteraard hopen zij op uw begrip voor de (landelijke) onderwijsproblematiek en de eensgezindheid die zij als school hebben.  Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de school.

Reageren via facebook