8 C
Medemblik
1 december 2020 10:23
Medemblik Actueel.

Foto: MOC

Leon De Gier start inzamelingsactie voor bestolen v.v. MOC

MIDWOUD – De schrik zat er goed in bij de leden van voetbalvereniging v.v. MOC uit Midwoud/Oostwoud na de inbraak in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 januari j.l. . Behalve braakschade is de geluidsinstallatie meegenomen en hebben ze de kassa opengebroken.

Help V.V. MOC na inbraak!

Dat de klap niet alleen bij MOC hard aankomt maar ook bij het verenigingsleven in Midwoud/Oostwoud komt omdat meerdere verenigingen gebruik maakten van o.a. de geluidsinstallatie van de voetbalvereniging en er vele activiteiten zoals Koningsdag en het schoolvoetbal op het terrein van MOC plaatsvinden.

Om de schade voor de verenigingen op te vangen besloot Leon de Gier om een inzamelingsactie te starten. Leon zegt hierover: ,,We hebben allemaal profijt van de installatie en daarom zou het fantastisch zijn als wij als dorpelingen een (kleine) donatie kunnen doen aan de club. Om zo een deel van de kosten te kunnen dekken; want een nieuwe installatie moet er komen. Dus niet alleen voor MOC, maar voor alle (maatschappelijke) activiteiten bij MOC.”

Een minimum bedrag om te doneren is er niet, elke euro is welkom.

Reageren via facebook