12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:23
Medemblik Actueel.

Er kan nog een paar dagen gestemd worden!!!!

OPPERDOES – Het Opperdoezer ronde oogstfeest heeft het predicaat Kern met Pit 2019 gekregen van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij. Dat betekent €1000 voor de Dorpskerk. Vervolgens kunnen zij  nog eens €1500 krijgen als zij de meeste stemmen online ontvangen en hierdoor beste van Noord Holland worden.

Mochten zij met uw hulp winnen maken ze ook nog kans op de “gouden pit” die nog eens €3000 oplevert voor het goede doel (terrasschermen naast de Dorpskerk om uit de wind te zitten). Hiervoor hebben ze dus wel uw hulp heel hard nodig.

Stemmen kan eenvoudig online via de onderstaande link. Dit duurt 2 minuten. Iedereen met een email adres kan stemmen. Heb je meerdere e-mailadressen bijvoorbeeld van je werk dan kan je vaker stemmen. Daarom een dringende oproep om zoveel mogelijk te stemmen en een verzoek om dit bericht te delen met gezinsleden, familie, buren, vrienden, kennissen enz.

Hierbij de link om te stemmen  bit.ly/stem-kernmetpit. Er kan nog t/m 8 januari gestemd worden. Mogen we op uw stem rekenen? Alvast heel erg bedankt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?