Update: Kind van 12 jaar neergestoken bij hotel vd Valk Hoorn, 12-jarige verdachte meldt zich bij het politiebureau

HOORN – Zaterdagavond is bij het van der Valk Hotel in Hoorn een steekpartij geweest. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien. Het slachtoffer is een jongen van 12 die zoals het er nu uitziet niet zwaargewond is geraakt.

Er is door de politie een signalement uitgegeven van 1 van de mogelijke daders: het zou gaan om een jongen van ongeveer 12 / 13 jaar jong, 1.50 / 1.55 meter lang, donkere huid, spijkerbroek, legerjas, zwarte schoenen, gezichtsbedekking in de vorm van een zwarte ski-masker. De politie roept iedereen op direct 112 te bellen mocht u dit persoon zien of weten waar hij is.

Update: Omstanders melden aan onze verslaggever dat het groepje jongens waar toe ook de dader(s) en het slachtoffer bij hoorden al langer voor problemen zorgen bij van der Valk. Ze hebben al een verbod om bij het hotel te komen maar daar blijken ze ze zich maar weinig van aan te trekken. 1 van de omstanders vertelt aan onze verslaggever dat de steekpartij in het hotel zelf zou zijn geweest maar van der Valk ontkend dit. Er zou ruzie aan de steekpartij vooraf zijn gegaan.

Update 2: zojuist is door de politie bekend gemaakt dat een 12-jarige jongen zich heeft gemeld op het bureau

Reageren via facebook