Weerbericht Medemblik: een regenachtige vrijdag

MEDEMBLIK – Wij bevinden ons in een gebied met veel bewolking en waaruit ook regelmatig neerslag gaat vallen. Heel erg veel gaat er niet vallen, lokaal tot 3mm aan neerslag. In de middag trekt de regen weg naar het noordoosten maar het blijft overwegend bewolkt. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het zuidoosten, in de avond draaiend naar het zuidwesten. De middagtemperatuur is met 10 graden wederom aan de hoge kant voor deze tijd van het jaar. 

Tekst loopt door onder de afbeelding

Vrijdagnacht nemen de kansen op een bui weer toe en ook de wind neemt wat toen in kracht, vrij krachtig tot krachtig. De nachttemperatuur ligt rond de 9 graden.

Het weekend start met veel bewolking maar wel zo goed als droog, de regen komt pas zaterdagavond/nacht. Overdag 8 graden in de nacht naar zondag 5 graden en dit alles bij een matige tot vrij krachtige wind die uit het zuiden/zuidoosten waait. Zondag buien, lokaal tot 6mm aan neerslag, 8 graden in de middag en er staat een zwakke tot matige wind. In de nacht naar maandag 6 graden.

Na het weekend overdag temperaturen rond de 8 graden, elke dag wel een paar buien en overwegend een matige west/zuidwestelijke wind. Een witte kerst kunnen wij ook dit jaar vergeten.

[signoff]

Reageren via facebook