14.7 C
Medemblik
4 juli 2020 08:39
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

SamenLoop voor Hoop Medemblik is nu begonnen!

ABBEKERK – Afgelopen dinsdag 11 december heeft in het Dorpshuis De Nieuwe Haven in Abbekerk de officiële Kick-Off voor de Samenloop voor Hoop Medemblik plaatsgevonden.

Foto aangeleverd

Na een korte presentatie over de bedoeling van deze avond heeft wethouder Andrea van Langen van de gemeente Medemblik nog eens benadrukt hoe belangrijk een Samenloop voor de bevolking kan zijn. Een deel van de opbrengst komt terecht bij het Inloophuis van Medemblik en daarom was ook de heer Ton van der Wal aanwezig bij deze avond. Het aanwezige publiek kreeg in een presentatie te zien wat de samenloop precies inhoudt en wat zij er aan kunnen bijdragen.

De Samenloop voor Hoop zal op 27 en 28 juni in Abbekerk plaats gaan vinden. Nu is het tijd om teams, sponsors en vrijwilligers te vinden die mee willen lopen en of mee willen helpen aan deze 24 uur durende sponsor wandeltocht.

Inmiddels hebben zich op de Kick-Off reeds 6 teams aangemeld, maar er kunnen nog veel meer teams meedoen. Nadere informatie is te vinden op de website van www.SamenLoopvoorhoop.nl/Medemblik. Daar kunnen sponsors, vrijwilligers en teams zich ook op aanmelden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook