12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 05:00
Medemblik Actueel.

Vredeslicht binnen gehaald door scouts Titus Brandsma

MEDEMBLIK – Al meer dan 25 jaar wordt jaarlijks in Betlehem het vredeslicht ontstoken, waarna kinderen en jongeren uit allerlei landen het verspreiden over de hele wereld. Als teken van vrede en vriendschap.

Aanstaande zondag ,15 December gaat er een kleine delegatie van  scouting vereniging Titus Brandsma dit licht voor het eerst ophalen bij het ophaalpunt voor Noord-Holland. Waarna het samen met het 4/5 Mei commité en wethouder Kuipers  ceremonieel wordt ontvangen op het plein van Kasteel Radboud. Met dit licht kunnen andere lichtjes worden ontstoken.

Iedereen is van harte welkom om op zondag 15 december ,17:30 het licht samen te ontvangen en een eigen licht te ontsteken. Hierna zal het bij het kasteel blijven hangen tot en met tweede kerstdag. Uiteraard kan het tijdens de openingstijden van het kasteel gewoon bezocht worden en een vredeswens te delen. Het kan mooi gecombineerd worden met een bezoekje aan het kasteel.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?