17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 05:27
Medemblik Actueel.

Foto: Jaap Reedijk

Mannen van Naam in Hauwert

HAUWERT – Bij de Mannen van Naam krijg je meteen het gevoel alsof je in een gezellige huiskamer zit. Door de sappige verhalen van de Brabanders met een roemrucht verleden bij ‘Pater Moeskroen’ en de prachtige liedjes vervaagt het onderscheid tussen een cabaretvoorstelling en een heerlijk concert. 

Zanger/ gitarist Ton Smulders neemt u mee in het verhaal van de Duivelsbrug, een oude sage die door de mannen, in samenwerking met regisseur Dick Hauser, vollrdig werd verbouwd. Een romantische vertelling over een onmogelijke liefde, waarbij de hilarische persoonlijke toevoegingen ervoor zorgen dat de lach steeds dichtbij is. Al druipt ook de melancholie er onverminderd vanaf. Dit alles wordt muzikaal meesterlijk ondersteund door Ad Grooten (snaarinstrumenten, fluiten, doedelzak) en Wilbert van Duinhoven (bas, accordeon, cajon) Kortom, een heerlijke theateravond door- en met de Mannen van naam, we gaan het meemaken.

De Mannen van naam 18 oktober 2019 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 15,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.mannenvannaam.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?