Foto meespeelochtend Kinderopvang Berend Botje 1

Nieuwe locaties Kinderopvang Berend Botje in Medemblik

MEDEMBLIK – Goed nieuws! Met ingang van het nieuwe jaar kan Berend Botje ook peuter- en kinderopvang aanbieden in Medemblik. Peuterspeelgroep Het Speelkasteel, bij veel Medemblikkers al bekend, gaat in 2020 volledig op in Berend Botje. Daarnaast gaat Berend Botje ook een kinderdagverblijfgroep op dezelfde locatie openen én komen er twee nieuwe peuterspeelgroepen in Medemblik.

Sinds 1 juli 2019 wordt het bestuur van Stichting Peuterspeelzalen Medemblik gevormd door de directie van Kinderopvang Berend Botje. In 2020 gaat de stichting volledig op in Kinderopvang Berend Botje. Overigens blijven dezelfde vertrouwde gezichten op de groep werken zodat er voor de kinderen zo weinig mogelijk verandert. Bij rondvraag onder de ouders bleek er ook veel behoefte te zijn aan een kinderdagverblijf in Medemblik. Daarom is besloten om in het voorjaar van 2020 ook dagopvang aan te bieden op dezelfde locatie (Wijmersplantsoen 1).

Twee nieuwe peuterspeelgroepen

Daarnaast worden er vanaf maandag 6 januari 2020 twee nieuwe peuterspeelgroepen in Medemblik geopend: Peuterspeelgroep De Berenboot in basisschool Het Koggeschip (Koggenlaan 35) en Peuterspeelgroep De Speeltoren in de Maria Bernadetteschool (Bagijnhof 39). Hiermee wordt de overgang naar de basisschool nog makkelijker! Er zijn nog plekken vrij.

Heb je interesse in een rondleiding, wil je meer weten over Berend Botje of wil je jouw kind aanmelden voor één van de locaties? Ga dan naar berendbotje.nl of bel naar 088-233 7180.

[signoff]

Reageren via facebook