Winnaars sinterklaaskleurwedstrijd in FunFestijn

MEDEMBLIK – Voor sommige kinderen was het woensdag 4 december een spannende dag. Ze hadden van Piet een uitnodiging gehad om hun prijs die dag op te halen in het FunFestijn in Medemblik.
Sinterklaas ontving van de kinderen veel tekeningen en de keuze was moeilijk om te kiezen wie er nu met een prijs vandoor ging. Hij had aan vloggers Vin en Frank al doorgegeven wat extra cadeautjes beschikbaar te stellen, maar heeft toch een paar kinderen moeten teleurstellen. Maar dat komt op pakjesavond waarschijnlijk wel goed.

Vin en Frank werden direct herkend toen zij het FunFestijn binnenkwamen. Ze gaven Sinterklaas een warm onthaal in Medemblik, samen met vele kinderen. Ook Piet was in de indoorspeeltuin aan de Randweg en had een zak vol lekkers bij zich. De kinderen konden zich tegoed doen aan limonade, pepernoten, taai-taai en schuimpjes.

De prijswinnaars waren deze keer: Xoë en Cailey Kalloe, Myrthe Schouten, Ava en Mia ter Riet, Duke en Isa Dam, Levi en Nova de Jonge, Lucy en Kyran Kok, Kim en Sil Boonstra, Lennart, Duke en Julian Vijn, Resa en Mattias Prinsse, Jonathan en David Vijn, Aaron en Iris Drent, Macy-Lynn Koomen, Levi Berkhout, Jens Lakeman, Luca en Senna Mol, Elize Berghuis, Jasmijn Meester, Kyra Groot, Kris en Job Doornbosch, Fiene de Geus, Babette Ruigewaard, Sara en Lisa Konst, Iris en Bram Wiersma, Nicka Vlaming, Rens Buijze, Ylse Roovers, Dylan Wagenaar, Ties Klaver en Semmy Woudstra.

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs.

Sinterklaas bedankt alle sponsors die hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van dit evenement. Vooral het FunFestijn voor het beschikbaar stellen van de mooie locatie.

De Medemblikker/Koggenlander van Rodi Media heeft met veel plezier de sinterklaaskleurwedstrijd georganiseerd voor de kinderen van de gemeenten Medemblik en Opmeer.

Via mediapartner: Rodi Media

[signoff]

Reageren via facebook