15.7 C
Medemblik
27 september 2020 18:21
Medemblik Actueel.

Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Brand woning Achterom Medemblik mogelijk door kleine hennepplantage veroorzaakt.

MEDEMBLIK – De brand waarbij afgelopen nacht een 44-jarige inwoner van Medemblik gewond is geraakt is waarschijnlijk ontstaan door kortsluiting in een kleine hennepplantage die in de woning is gevonden.

Wendy Boudewijn, woordvoerder van de politie meldt dit aan Medemblik Actueel. De politie zal de bewoner later gaan verhoren ivm. de kleine hennepplantage, de bewoner moest vanwege zijn verwondingen naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Volgens 1 van de omwonenden kwam de man rennend naar buiten en riep dat er brand was door kortsluiting. De brandweer moest met geweld de woning binnentreden omdat de voordeur in het slot was gevallen.

De brand was snel door de brandweer geblust, de schade is beperkt gebleven tot de woning van de bewoner.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?