Rechtszaak tegen kleinzoon die opa en oma beroofde start woensdag 6 november

MEDEMBLIK – De 19-jarige N.G. uit Medemblik die afgelopen 2 augustus na een grote zoekactie door meerdere politieagenten in een steeg achter de Gildelaan werd aangehouden op verdenking van o.a. het stelen van geld van zijn eigen opa en oma mag zich woensdag 6 november verantwoorden voor deze daad.

Maar niet alleen de beroving van zijn eigen opa en oma staat op de lijst van beschuldigingen ook moet N.G. zich verantwoorden voor winkeldiefstal op 7 juli 2019, vernielingen op 6 juni, bezit van MDMA en geld gestolen uit de betaalautomaten van de Stadshavens Medemblik, poging inbraak met diefstal op 1 augustus 2019, van poging inbraken en diefstal in de periode van 26 juli 2019 t/m 27 juli 2019. Ook staat er nog een voorwaardelijke straf open.

G. is op dit moment nog gedetineerd.

[signoff]

Reageren via facebook