15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 18:31
Medemblik Actueel.

Foto: Sidney Simonis

Erwin van D. vandaag voor de rechter om kettingzaagzaak Medemblik


MEDEMBLIK – De man die op 14 januari de voordeur van een stel uit Medemblik bewerkte met een kettingzaag, staat vandaag voor de rechter. Het grote raadsel: waarom ging verdachte Erwin van D. uit Grootebroek zo door het lint?

Dat is de belangrijkste vraag bij de inhoudelijke behandeling van de zaak in de rechtbank in Alkmaar, zeker voor de slachtoffers. Zij zijn zelf aanwezig vanmiddag en hopen daar meer te weten te komen over het motief van de 47-jarige verdachte.

Van D. heeft bij een pro forma zitting eerder al spijt betuigd, maar er is nog niets bekend over de aanleiding voor zijn bizarre daad. Inmiddels is wel duidelijk dat slachtoffers en de dader elkaar niet kennen.

NH Nieuws is vandaag aanwezig in de rechtbank en doet uitgebreid verslag van de zaak.


Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?