Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: Buien maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Na een nacht met flinke opklaringen krijgen vandaag in de ochtend te maken met een front waaruit soms felle buien kunnen vallen en die gepaard kunnen gaan met een klap onweer en windstoten tot 80km/u.

In de middag trekt het front onze regio uit en klaart het op maar lang duurt dit niet, in de avond komt het volgende front weer over onze regio en gaan er weer buien vallen waarbij onweer niet is uitgesloten, ook kunnen er windstoten tot 80km/u voorkomen. De middagtemperatuur ligt met 13 graden vrijwel op het jaarlijkse gemiddelde.

Zaterdag is er veel bewolking en valt er soms wat neerslag, met 13 graden in de middag is het wel gedaan met de temperatuur. De wind is matig 4Bft. en waait uit het zuiden. Zondag is het met 12 graden iets frisser omdat de wind van zuid naar noord is gedraaid en vrijwel weg is gevallen. Zondagnacht kan er wat neerslag gaan vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook