Weerbericht Medemblik – bewolkt met mogelijk enkele buitjes

MEDEMBLIK – De zon laat het vandaag even afweten en maakt plaats voor veelal aan eengesloten bewolking. Uit deze bewolking kan lokaal een enkel spatje regen vallen maar veel zal het niet zijn, op de meeste plaatsen blijft het gewoon droog. De middagtemperatuur loopt op naar 16 graden bij een meest matige wind uit het oosten. De UV-index is 2 waardoor bescherming van de huid niet nodig is. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 7 graden.

Donderdag is het wisselend bewolkt met toch flink wat ruimte voor de zon, de middagtemperatuur loopt op naar een heerlijke 20 graden bij een matige oostelijke wind. De UV-index ligt op 4 waardoor bescherming van de huid noodzakelijk is.

Ook vrijdag en zaterdag zijn dagen waar de temperatuur oploopt naar 20, lokaal 21 graden, de wind blijft uit het oosten/noordoosten waaien en is overwegend matig van kracht. De zon overheerst maar er zijn ook wolkenvelden. Zondag is het met 18 graden iets minder warm.

[signoff]

Reageren via facebook