16.7 C
Medemblik
25 mei 2020 10:24
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: grijze regenachtige dag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met aanvoer van vochtige lucht uit het zuiden van Europa waar het de laatste dagen zomers, lokaal zelfs tropisch, warm is geweest waardoor de toch al onstabiele atmosfeer zich niet kon herstellen en buien onze kant op stuurt.

Vandaag valt er van tijd tot tijd wat neerslag, lokaal kan er tot enkel millimeters gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 14 graden bij een matige wind uit het zuiden. Vanavond lost de bewolking deels op maar in de nacht naar donderdag gaan er weer enkele buien vallen.

Donderdag en vrijdag zijn dagen waarop de zon weer eens met regelmaat te zien zal zijn al kan er donderdagavond/nacht nog wel een enkele bui gaan vallen. Overdag temperaturen rond de 13 graden in de nachten koelt het maar amper af.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook