Medemblik Actueel.

Weerberichten

Het weerbericht voor Medemblik met vandaag veel zon

MEDEMBLIK – Eindelijk gaan wij vandaag weer eens een dag met normale temperaturen meemaken, de dat start al met volop zon maar helemaal onbewolkt is het niet. De middagtemperatuur loopt op naar 19 á 20 graden bij een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. De UV-index loopt op naar 6 zodat bescherming van de blote huid wel noodzakelijk is, gebruik een factor die bij je huid past. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 10 graden.

Vrijdag ook nog veel ruimte voor de zon maar met 17 graden is het jammer genoeg wel weer wat frisser dan vandaag. De wind draait namelijk weer van zuidwest naar west/noordwest en de Noordzee is nog frisjes dus de bovenlucht koelt snel af.

Het weekend kent twee gezichten, zaterdag veel ruimte voor de zon, overdag 16 graden dankzij die noordwestelijke wind die zwak van kracht is, zondag is het vrijwel de gehele dag bewolkt en met 17 graden weer iets warmer dan zaterdag.

Na zondag gaat de temperatuur op maandag weer naar beneden en neemt maandagavond de kans op een bui toe.

[signoff[

Reageren via facebook