17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 05:26
Medemblik Actueel.

Ontvoerde Poolse vrouw(22) bevrijd uit handen van haar ontvoerders

OPMEER – De 22-jarige Poolse vrouw die afgelopen vrijdagnacht vanaf een recreatieterrein in Opmeer werd ontvoerd is weer vrij.

De politiewoordvoerder meldt dat ze na tips werd gevonden in een woning in een dorpje Willich in Duitsland net over de grens bij Venlo in Limburg. De auto waarmee ze werd ontvoerd werd daar gesignaleerd en na enig speurwerk kon men bij een woning een inval doen waarbij de vrouw werd bevrijdt en de 2 mannen die haar hebben ontvoerd worden aangehouden.

Bij de bevrijding zijn de twee Poolse ontvoerders aangehouden, bij hun aanhouding raakten beide mannen lichtgewond. De twee zijn opgesloten voor verder verhoor.  Later werd een derde man aangehouden in een ander dorpje, Bergheim in Noordrijn-Westfalen, ook deze is opgesloten voor verder verhoor.

De politie zegt dat het gaat om iets in de relationele sfeer.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?