Expeditie Robinson in gemeente Medemblik!

MEDEMBLIK – Ga jij de uitdaging aan om met jouw team de expeditie te winnen? Overleef het mijnenveld, kraak de codes, zet de puzzelstukken op de juiste plek en werk samen om de opdrachten te voltooien. In de herfstvakantie kun jij laten zien dat je net als Kalvijn en Yvette Broch een echte Robinson bent! 

Team Sportservice West Friesland organiseert deze leuke activiteit op dinsdag 22 oktober van 10:00 tot 11:30 uur in de Dres in Nibbixwoud en van 13:30 tot 15:00 uur in de Dars in Wervershoof. Iedereen uit groep 3 t/m 8 kan zich aanmelden.

Meedoen kost slechts € 3,-  en de volledige opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie/het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen=meer kansen! 

Aanmelden en deelname

Om je aan te melden ga je naar de website westfriesland.inschrijventeamsportservice.nl en klik je op Expeditie Robinson. Kies vervolgens Expeditie Wervershoof of Expeditie Nibbixwoud. VOL = VOL dus wees er snel bij.

Informatie

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice West-Friesland, tel. 0229-28 77 00 of mail naar Meriam Groot, mgroot@teamsportservice.nl.

Voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl of mail naar Sabine van Lochem, svanlochem@teamsportservice.nl.

[signoff]