17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 05:55
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: droge start later toenemende buiigheid

MEDEMBLIK – Na een vrij onrustige dinsdagnacht, lokaal vielen er een paar flinke buien waarvan sommigen gepaard gingen met onweer starten wij de dag met zonnige momenten. Maar lang zullen we er niet van kunnen genieten, in de loop van de middag neemt de bewolking weer toe en vallen er enkele buien waarbij wederom onweer en hagel mogelijk is.

De middagtemperatuur blijft steken bij een graad of 13 bij een matige soms vrij krachtige wind uit het zuidwesten, tijdens een (onweers)bui kan de wind even aantrekken naar krachtig. In de nacht naar donderdag vallen er nog steeds enkele buien en daalt het kwik maar amper.

Donderdag overdag buien een middagtemperatuur van een graad of 12 bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten en tijdens een bui kunnen windvlagen tot 65km/u voorkomen. Dit blijft ook de nacht naar vrijdag doorgaan.

Ook vrijdag wordt een natte dag al is er wel meer kans op wat zonneschijn, nog steeds die vrij krachtige wind uit het zuidwesten die onstabiele lucht aanvoert waaruit gemakkelijk buien vallen soms met een klap onweer. De middagtemperatuur is met 16 graden een stukje hoger dan vandaag en morgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook