16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 20:31
Medemblik Actueel.

De Vijf!!! Vijf vragen aan een bekende inwoner van de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – Vijf vragen, vijf simpele vragen maar wel vragen die vaak emotie losmaken bij de persoon aan wie ze worden gesteld.. Vanaf vandaag elke vrijdag een ‘De Vijf!!!’ op Medemblik Actueel.  En de aftrap wordt gegeven door Peter Commandeur van beroep ‘Medemblikker’.

Peter Commandeur, de drijvende kracht achter YouMedemblik en PC Reclame, maar ook van ‘Schaatsen op het Plein’ en nog veel en veel meer activiteiten die in de gemeente Medemblik door hem worden bedacht en georganiseerd. Met recht kan je hem van beroep een ‘Medemblikker’ noemen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?