13.4 C
Medemblik
7 juli 2020 02:06
Medemblik Actueel.

Foto's aangeleverd

Cabaret en toneel in Wadway

WADWAY – Op vrijdag 11 oktober speelt cabaretier Kasper van der Laan zijn nieuwste voorstelling 1 Kilo Cabaret in theaterkerk Wadway. Op zaterdag 12 oktober kunt genieten van het vervolg op de eerdere succesvolle toneel productie Paaz, waarbij we de hoofdpersoon Emma opnieuw tegenkomen en deelgenoot worden gemaakt van haar ‘hersenstormen’. Aanvang beide keren om 20.30 uur. Meer info zie www.theaterkerkwadway.nl

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Cabaretier Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019’ aldus de Volkskrant.www.kaspervanderlaan.nl

In de toneelvoorstelling Up moet hoofdpersoon Emma Nieuwenhuis de psychiatrische kliniek in. Opnieuw, tot haar ongeloof en schrik. Twee jaar geleden was ze een tijd opgenomen en uitgerekend nu, nu ze zich sterk voelt en zelfs ‘een waanzinnig gevoel van geluk’ ervaart, herhaalt de geschiedenis zich. Dit omdat haar specialist, een vervanger die ze niet kent, haar wel erg uitbundige geluksgevoel niet vertrouwt. Haarscherp en met veel humor verwoordt Emma de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

Als geen ander weet comédienne Yora Rienstra, die eerder PAAZ twee seizoenen lang in uitverkochte zalen speelde, de leefwereld en de persoonlijkheid van de hoofdpersoon te vangen. Aanrader.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook