11.8 C
Medemblik
25 september 2020 21:30
Medemblik Actueel.

Bon-theater Medemblik: Oeloek – OpSchmùck

Medemblik – De viermansformatie maakte de afgelopen seizoenen naam met fysiek cabaret waarin ontroerende, intieme momenten worden afgewisseld met spectaculair theatervuurwerk. Volgens de Volkskrant is er, ruim tien jaar na Waardenberg & De Jong, weer een groep met dezelfde agressie, fysieke kracht en scherpe humor.

Met hun krankzinnige cabaretstijl laat Oeloek een wereld zien waarin mensen elkaar maar niet kunnen verstaan. De personages blinken uit in onmacht en miscommunicatie, maar worden met zoveel precisie en mededogen neergezet dat je als publiek ontroering, plaatsvervangende schaamte, verbijstering of een schaterlach ervaart, en op de beste momenten allemaal tegelijk. (Het Parool)

OpSchmùck is een voorstelling over te veel franje, overbodige versiering, loze beloftes en alles wat de inhoudsloosheid in deze wereld maskeert. In een tijd waarin alles verkoopbaar is en aan de man gebracht moet worden, komt Oeloek met: nu al de meest legendarische theater-mega-hit-sensatie van het seizoen!* 

*Mocht Oeloek op de één of andere manier niet aan deze beloften kunnen voldoen, dan wordt het gewoon weer een avond vol absurde situaties, bizarre teksten, verrassende wendingen, halsbrekende toeren en een hoop zooi.

Oeloek bestaat uit: Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij. Wat Oeloek maakt is tragikomisch, het is absurd en het is onbeschrijflijk grappig.

http://www.oeloek.nl

Details:

  • Wanneer: 27 februari 2016
  • Hoe laat: 20:15 uur
  • Toegangsprijs: 15,00 euro p.p
  • Waar: Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik
  • Telefoon: 0227 543076/ 0227-544495
  • Reserveven: klik hier

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?