Medemblik Actueel.

6TIMES met Noa Zwan prachtige tweede plaats Junior Songfestival

MEDEMBLIK – Noa en haar 5 vriendinnen mogen trots terugkijken op de finale van het Junior Songfestival 2019. Wat deden de meiden het geweldig maar helaas voor hun was Matheu net iets beter volgens de vakjury en de kijkers.

Maar van 6TIMES zullen wij in de (nabije) toekomst nog veel gaan horen, en zeker van de pas 13-jarige Noa Zwan die al een heuze carrière heeft, zo speelde zij in ‘The Sound of Music’, ‘Pluk van de Petteflet en De Sprookjessprokkelaar maar kan je haar stem ook horen in diverse tekenfilms en droomt ze over een carrière als zangeres en als dat niet lukt dan als muziekdocente.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook