25.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 02:07
Medemblik Actueel.

Foto: IJsbrand © screenshot RTL4/Beau

IJsbrand van Belleghem kijkt terug op ‘The Voice Senior’

MEDEMBLIK – Veel mensen zaten afgelopen vrijdag 20 september op het puntje van hun stoel televisie te kijken. Medemblikker IJsbrand van Belleghem deed mee aan de finale van The Voice Senior van RTL4.

IJsbrand zong de sterren van de hemel met een lied van Engelbert Humperdinck: A man without love. Hij blies zijn teamgenoot Klaas weg en ging verdiend naar de finale. Coach Marco Borsato zei: “Al zingt IJsbrand door een broodrooster klinkt het nog fantastisch”. Een mooie opsteker voor de 65 jarige zanger van Paradise en The Cat’s Aglow. Coach Frans Bauer bevestigde dat met de woorden: “We hebben IJsbrand nu echt gehoord. Ik kreeg kippenvel en dat bezorgen maar weinig mensen. Ik neem IJsbrand mee naar de finale”.

Coach Angela Groothuizen zat met haar Steve Yocum bij de laatste vier, coach Marco Borsato met Eddie Taylor en coach Ilse DeLange met Ruud Hermans. Allemaal goede artiesten. Na het optreden van IJsbrand, die het lied It’s not unusual van Tom Jones ten gehore bracht, zei presentatrice Lieke van Lexmond: “Jee, IJsbrand, je bent net David Hasselhoff, je mag er nog best wezen”. Coach Frans sprak vol lof: IJsbrand is Engelbert Humperdinck, Tom Jones en Joe Dolan in één persoon. En hij kan daarnaast nog véél meer”.

Nadat iedereen zijn performance had neergezet was dan het moment daar… de onthulling wie er met de bokaal vandoor ging, een eigen single mocht maken en een optreden geeft tijdens het muziekfeest van het jaar in Ziggo Dome.

IJsbrand greep net naast de prijzen, want de meeste stemmen gingen naar Ruud Hermans. “Ik had dit voor geen goud willen missen”. zegt IJsbrand enthousiast, “een mooie ervaring rijker. De reacties die ik kreeg in Medemblik, maar ook daarbuiten, van iedereen was overweldigend. Veel mensen bleken bij elkaar hebben gezeten en de uitzending gevolgd. Wat dat betreft, bedankt Medemblik, voor jullie support!!”

Via Mediapartner Rodi Media

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?