Start DAS activiteiten

MEDEMBLIK – Nu de maand september begonnen is en voor velen de vakantieperiode eindigt, is het weer tijd om dingen te ondernemen. Voor de vijftigplusser in Medemblik is er weer volop keus. Voor het komende seizoen heeft de stichting “De Actieve Senioren” (DAS) weer een attractief en afwisselend programma samengesteld.

Van maandag tot en met vrijdag kunnen vijftigplussers samen actief, creatief en educatief aan de slag. Op maandag is er tafeltennis. Dinsdags kan men naar Tai Chi, koersbal, computerles, wandelvoetbal of volleybal, terwijl op woensdag volksdansen, Engelse les, schilderen, gym, sport en de laptopclub op het programma staan.

De activiteiten van donderdag vinden allemaal plaats in het verenigingsgebouw “Sint Pieter”. Belangstellenden kunnen daar dan deelnemen aan gymmen, wenskaarten maken, Tai Chi, schilderen, Engelse conversatie en klaverjassen tijdens de algemene soosmiddag.

Op vrijdag is er dan nog zwemmen en bowlen. Alle activiteiten, met plaats en tijden, zijn te vinden op de DAS-kalender. Deze is verspreid in die wijken van Medemblik waar veel ouderen wonen.

Mocht u geen exemplaar krijgen en heeft u wel belangstelling neem dan een kijkje op onze website: www.dasmedemblik.nl of neem contact op via info@dasmedemblik.nl  of één van de onderstaande contactpersonen: Lia Bot (0227 – 542445), Niek Hogendijk (0227 – 5484410) of Paul Stam (0227 – 543195)

[signoff]

Reageren via facebook