23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 17:30
Medemblik Actueel.

Pall Medistad nieuwe hoofdsponsor FC Medemblik

MEDEMBLIK – Nadat RE/MAX Action Makelaars Arnold Goedegebure had aangegeven dat hij na jarenlange sponsoring het hoofdsponsorschap niet wilde verlengen, moest FC Medemblik op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. FC Medemblik is trots om te vermelden dat zijn sponsorcommissie deze heeft gevonden in Pall Medistad B.V.

Pall is al ruim dertig jaar een toonaangevend producent en ontwikkelaar van talloze geavanceerde technologieën voor de medische, farmaceutische en biofarmaceutische industrie. Het hoofdkantoor van Pall (Corporation) staat in Port Washington, New York. Daarnaast heeft Pall kantoren en fabrieken over de hele wereld. Zo ook in Nederland, in Medemblik om precies te zijn. FC Medemblik en Pall Medistad B.V. kijken samen uit naar een prettige en langdurige samenwerking!

FC Medemblik bedankt RE/MAX Action Makelaars Arnold Goedegebure voor de jarenlange steun als sponsor en hoofdsponsor, maar deze naam zullen we nog zeker tegenkomen binnen de vereniging. RE/MAX Action Makelaars Arnold Goedegebure gaat zijn sponsorschap anders invullen en blijft binnen de vereniging dus zeker vertegenwoordigd!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook