Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: overwegend bewolkt met kans op buien en onweer

MEDEMBLIK – De regen kwam woensdag in grote delen van Noord-Holland overvloedig naar beneden, voor velen een zegening voor anderen weer een mindere dag, maar de natuur heeft het dringend nodig omdat er overdag meer verdampt dan dat er aan regen valt.

Ook vandaag staat ons weer in het teken van veel bewolking waaruit gemakkelijk een bui kan vallen mogelijk gepaard met een klap onweer. De middagtemperatuur loopt op naar 20 á 21 graden maar tijdens een bui daalt deze enkele graden. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar vrijdag klaart het wat op en daalt het kwik naar 18 graden.

Vrijdag lijkt een natte dag te gaan worden, de zon zullen we maar weinig te zien krijgen en met 18 á 19 graden in de middag is het fris voor de tijd van het jaar. Ook is vrijdag de kans op onweer groter dan vandaag. De wind draait in de loop van de dag van west naar het noorden en is overwegend matig van kracht. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 17 á 18 graden.

Kijken we even verder vooruit naar het weekend dan zien we dat de zon wat meer speelruimte gaat krijgen en het zo goed als droog blijft, minpuntje is de temperatuur, die blijft met 18 á 19 graden ruim onder normaal voor deze tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook