14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 14:04
Medemblik Actueel.

foto: Shutterstock

IJsjes en voetenbadjes voor bewoners Omringlocaties

MEDEMBLIK – Het is heet in Nederland, verschroeiend heet, temperaturen die eerder bij landen in het zuiden van Europa horen dan bij ons hier in Nederland. En niet iedereen kan goed deze extreme hitte verdragen, vooral de ouderen hebben het zwaar met dit soort temperaturen.

Omring heeft daarom het hitteprotocol inwerking gesteld om te zorgen dat de ouderen deze dagen goed doorkomen. Zo deelt Omring ijsjes uit op de diverse locaties, krijgen de mensen die het willen een lekkere verkoelende voetenbad en zorgt de Omring ervoor dat de mensen zich niet al teveel lichamelijk hoeven in te spannen.

Overdag gaan de zonweringen naar beneden en zorgt het personeel ervoor dat zij ook het goede voorbeeld geven door zelf ook extra te drinken. Maar er wordt ook een beroep gedaan op de familie en mantelzorgers van de bewoners om ook een oogje in het zeil te houden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?