15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 19:13
Medemblik Actueel.

Foto: Ester Gebuis

Willeke Alberti speciale gast tijdens de Wereld Alzheimer dag in de Muiter

MEDEMBLIK – Op vrijdag 6 september vieren wij dit jaar Wereld Alzheimer Dag in De Muiter in Medemblik. Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom. Bij binnenkomst staat er een kopje koffie of thee voor u klaar. Om 14.00 uur begint de voorstelling: WILLEKE ALBERTI met haar bekende liedjes! Echt een middag om van te genieten. Ook is er een pauze, de middag zal rond 16.00 uur zijn afgelopen.

Deze middag is bestemd voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in het woongebied West-Friesland die nog thuis wonen. Wij vragen voor deze middag een eigen bijdrage van € 5,= per persoon. Heeft u hier belangstelling voor? Laat het ons meteen weten.

U kunt zich tot uiterlijk 19 augustus opgeven. U kunt een e-mail sturen naar: west-friesland@alzheimer-nederland.nl of bellen naar 06-15482340.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?