Medemblik Actueel.

Medemblik

Wijziging inzameling plastic container (oranje) tijdens de kermis Wervershoof


WERVERSHOOF – De inzameling van de containers voor plastic, blik en drankenkartons van maandag 19 augustus wordt vanwege de kermis verplaatst naar vrijdag 23 augustus.

Dit geldt voor de adressen vanaf de hoek Molenweg/Zijdwerk – De Hoek – Dorpsstraat – Nieuwstraat en een deel van de Zeeweg tot aan de rotonde bij fietshandel André van Duin. De containers moeten vrijdag 23 augustus vóór 7.30 uur aan de weg staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HVC Groep, telefoonnummer 0800–0700.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook