Medemblik Actueel.

Gezondheid

Huisartsenpost West-Friesland – alleen voor spoed

HOORN – Als zorg niet tot morgen kan wachten’ is de titel van de poster die u waarschijnlijk herkent van de wachtkamer in uw huisartspraktijk. De huisartsenpost is er alleen voor spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avond, nacht en in het weekend.

Kitty Loos, communicatieadviseur bij de Zorgkoepel West-Friesland zegt hierover: ,,Gezien de drukte bij ons tijdens zomervakantie vragen wij u alleen te bellen voor zorg die echt niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag van uw eigen huisarts. U kunt bij ons niet terecht zonder eerst te bellen.  Net als in heel Nederland, is ook de personele bezetting bij ons beperkt, waardoor de wachttijden oplopen aan de telefoon en in de wachtkamer.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook