PWF: ‘gemeente verplaats het zebrapad in de Nieuwstraat te Medemblik’

MEDEMBLIK – Het is één van de grootste ergenissen van de bezoekers van de Nieuwstraat in Medemblik, vrachtwagens van o.a. de Spar en de Kruidvat die de winkels in Medemblik moeten bevoorraden.

Nu is het nog zo dat ze enkel op het zebrapad kunnen parkeren om zo de bevoorrading van de winkels te kunnen doen. Siem Zeilemaker wil nu dat de gemeente Medemblik het zebrapad gaat verplaatsen, ook omdat er binnen 5 meter van een oversteekplaats niet geparkeerd mag worden en de vrachtwagens dus eigenlijk in overtreding zijn.

Siem Zeilemaker wil van de gemeente weten of er met de betrokken bedrijven contact is geweest over deze ongewenste en gevaarlijke situatie.  Siem Zeilemaker vraagt daarom of het mogelijk is of om het huidige zebrapad te verplaatsen of er een tweede bij te te maken zodat de voetgangers veilig kunnen oversteken en de vrachtwagens gewoon hun vracht kunnen lossen en laden.

[signoff]

 

Reageren via facebook