Nieuw Dorpsdiner Midwoud-Oostwoud meteen in trek

MIDWOUD – Lekker eten in een bijzondere sfeer, een gezellige avond met dorpsgenoten, omgoten met muzikale omlijsting. Dat is het Dorpsdiner van Midwoud-Oostwoud. Op vrijdag 20 september vindt het evenement plaats, in de feesttent op Landgoed De Knap, waar een dag later Snertpop plaatsvindt. 

Het Dorpsdiner Midwoud-Oostwoud wordt voor het eerst gehouden en het nieuwe evenement is in trek. Binnen 12 uur werden ruim 40 kaarten verkocht. In eerste instantie biedt het Dorpsdiner plaats voor 100 personen. Voor 25 euro per persoon kunnen mensen een plaats aan een van de lange tafels bemachtigen. Dit kan via www.snertpop.nl of bij de Spar, op de Korteling in Midwoud.

Het Dorpsdiner duurt op 20 september van 18.30 uur tot 23 uur. Een dag later – op 21 september – wordt op dezelfde locatie Snertpop gehouden. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl.  

[signoff]

Reageren via facebook