19.8 C
Medemblik
8 augustus 2020 07:45
Medemblik Actueel.

Vlog Martijn Kuipers: Scania S520 V8, echt SCHITTERØNT!

In deze vlog heb ik een mooi rondje in de Flevopolder met een heel speciale tussenstop in Dronten. We hebben maar liefst vier adressen op Urk, het Mekka van de vis. Nadat we 20 tanken van de Oliehoorn hebben gelost, gaan we – hoe kan het ook anders – even een visje halen. Toevallig in hetzelfde restaurant als waar we tien maanden geleden ook waren met de allereerste vlog.

De maagjes weer gevuld en na een vluchtig kijkje achter de schermen, laat ik de V8 weer ronken… De spanning begint te stijgen onderweg naar Dronten, daar staat namelijk iets heel speciaals op mij te wachten. Eenmaal aangekomen bij Special Interior Truck Upholstery kijk ik mijn ogen uit en worden m’n nieuwe custom made zijgordijnen, wolk en raamband onthuld… Wauw, ik heb er geen woorden voor! Nou, wel eentje trouwens… SCHITTERØNT!!!

Nadat alle gordijnen in de plooi hangen, vervolgen we onze rit naar Zwolle en Lelystad. Als we bij het laatste adres de Palletjes hebben gelost, de Papiertjes mee hebben en de Pompwagen weer in de kist hebben gestald… zetten we weer koers richting Wognum. Nog helemaal in de wolken van m’n nieuwe aanwinst, lossen we de retourcontainers en zit de dag erop. Dat was weer een schitterønt mooi daggie!

Martijn Kuipers kunt u hier volgen op Youtube

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?