Medemblik Actueel.

Algemeen

Rijdt u graag een blokje om voor Lindendael?

HOORN – De dagbehandeling wordt dagelijks bezocht door vele cliënten uit de omgeving van Hoorn. De vrijwillige chauffeurs  zorgen ervoor dat zij veilig gehaald en gebracht worden voor een zinvolle dagbesteding. Echter kunnen we wel wat handjes gebruiken!

Vrijwilligerswerk geeft voldoening

De vrijwillige chauffeurs rijden ook voor de bewoners van woonzorgcentrum Lindendael. De bewoners gaan er graag op uit met de rolstoelbus van Lindendael om bijvoorbeeld een tuincentrum te bezoeken, een zinvolle dagbesteding, dat wil toch iedereen!

Bent u onze nieuwe chauffeur?

Om bij de Dagbehandeling te komen wordt gebruik gemaakt van vrijwillige chauffeurs. Chauffeurs die met zowel hun eigen personenauto als de rolstoelbus van Omring de cliënten van huis halen en naar de Dagbehandeling brengen. Omdat de dagbehandeling en de dagactiviteiten steeds verder groeit zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwillige chauffeurs, voor zowel de Lindendaelbus als vrijwillige chauffeurs met eigen personenauto.

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u contact opnemen met: Alies Zwaan coördinator vrijwilligerswerk Omring. T: 06-53989411 E- alies.zwaan@omring.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook