Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Weerbericht Medemblik: bewolkt met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Nog even genieten van temperaturen die op een normaal niveau voor deze tijd van het jaar zijn, vanaf zondag gaat het allemaal wat onstabieler en frisser worden.

Vandaag is er veel bewolking maar de zon zal toch ook zo nu en dan te zien zijn, mogelijk valt er uit de bewolking een enkel spatje regen maar dat zal minimaal zijn. De wind waait uit het westen en is overwegend matig van kracht, 3Bft.

Zaterdag ook nog een middagtemperatuur van rond de 20 graden maar uit de bewolking kan dan al neerslag gaan vallen, vooral in de middag lijkt de kans op regen het grootst. De wind waait nog steeds uit het westen/noordwesten en blijft matig van kracht.

Vanaf zondag is het toch wel even wennen geblazen, de middagtemperatuur blijft steken bij een graad of 17, wel is er weer wat meer ruimte voor de zon en de wind draait wat meer naar het noorden en blijft matig van kracht.

De dagen daarna overdag temperaturen van rond de 17 á 18 graden en in de nachten rond de 13 graden.

[signoff]

Reageren via facebook