32 C
Medemblik
12 augustus 2020 17:33
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt en frisjes

MEDEMBLIK – De liefhebbers van (sub)tropische temperaturen komen deze week en het aankomend weekend niet aan hun trekken, in tegenstelling, voor de tijd van het jaar is het frisjes te noemen.

Vandaag is er meer bewolking dan dinsdag en ook de temperatuur blijft achter bij de temperatuur van dinsdag toen het nog 20 graden werd, vanmiddag blijft de temperatuur steken bij zo’n 17 á 18 graden. De wind waait uit het noorden en is overwegend matig van kracht.

Tekst loopt door onder de afbeelding


Donderdag draait de wind wat meer naar het noordwesten en neemt ook wat meer bewolking met zich mee, maar ondanks dat is het met 19 á 20 graden weer wat warmer dan vandaag, de wind zelf is overwegend zwak tot matig van kracht.Vrijdag weer wat meer zon en een naar het westen draaiende westelijke wind en met 19 graden nog steeds onder normaal warm.

In het weekend neemt de kans op een bui toe en met 17 tot 18 graden verloopt het weekend ook niet echt zomerswarm. De wind waait uit het noordwesten en draait later naar het noorden en is overwegend matig van kracht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?