20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 12:23
Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar

22-jarige Medemblikker nog zeker 14 dagen in voorarrest

MEDEMBLIK – De 22-jarige Medemblikker afgelopen dinsdag door de politie werd aangehouden op verdenking van het neersteken van een 20-jarige man uit Anna Paulowna blijft nog zeker 14 dagen in voorarrest, op beslissing van de Rechter-commissaris. Het Openbaar Ministerie heeft deze tijd nog zeker nodig om het onderzoek rond te krijgen, over 14 dagen wordt er gekeken of de man dan wordt vrijgelaten of in voorarrest blijft.

De politie kreeg in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni een melding dat iemand hulp nodig had aan de Nieuwstraat in Schagen, aldus een politiewoordvoerder. “Het slachtoffer was niet meer aanspreekbaar en had een wond op de borst.” In het ziekenhuis bleek de man in kritieke toestand te zijn en werd direct naar de Intensive Care gebracht.

Marloes de Kaart, woordvoerster van de politie, meldde aan Medemblik Actueel dat het slachtoffer wel weer van de Intensive Care af is. De recherche is nog steeds bezig met het onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook